Onderhoud

Geurts Machine Service verzorgt het onderhoud van uw machines in de breedste zin van het woord kunnen wij u van dienst zijn. Of het nu gaat om periodiek onderhoud wat uitgevoerd kan worden volgens schema of preventief onderhoud, service staat bij ons bovenaan.Voor diverse klanten heeft Geurts Machine Service een onderhoudschema opgesteld, waarop precies vermeld staat, wat bij welke urenstand moet worden uitgevoerd aan de machine. De machinist heeft een onderhoudskaart in de cabine en geeft door wanneer een bepaalde urenstand bereikt is. Vervolgens zal Geurts Machine Service op afspraak de onderhoudsbeurt, zoals bijv. oliƫn verversen en filters vervangen, uitvoeren. Wij hebben de ervaring dat dit zeer goed werkt en dit de machine zeer ten goede komt, zeker op de lange termijn. De kans op grotere, dure reparaties en niet te vergeten stilstand in de toekomst nemen hierdoor sterk af. Mocht u interesse hebben in een onderhoudschema dan willen wij dat graag voor uw machine opstellen. Onderhoud is behoud !

Grondverzet
Problemen met een van uw machines? Binnen ons team zijn verschillende mensen werkzaam die wij inzetten voor onderhoud en reparatie van uw machinepark. Onderhoud kan plaatsvinden op locatie of bij in onze werkplaats. Met onze goed uitgeruste service bus hebben wij materiaal en gereedschap bij de hand om snel en vakkundig allerhande problemen op te lossen.

Wegenbouw
Door jarenlange ervaring en de goede samenwerking met importeurs van wegenbouwmachines is Geurts Machine Service een specialist in reparatie, onderhoud, en revisie van walsen, asfalt afwerkmachines en asfaltfrezen zowel in de werkplaats als op locatie.
Wij repareren merken zoals Hamm, Vogele, Dynapac & Wirtgen maar ook alle andere merken en wij gebruiken originele onderdelen.

Klein materieel
Geurts Machine Service heeft allerlei soorten klein materieel in onderhoud zoals trilplaten, stampers, & motorslijpers.
Ook voor eventuele reparaties aan generators en waterpompen bent u bij Geurts Machine Service aan het juiste adres. In onze magazijn liggen vele onderdelen op voorraad waardoor de reparatie van trilplaten, stampers & motorslijpers snel uitgevoerd kan worden. Indien nodig kunnen wij met onze volledig uitgeruste bedrijfswagens snel te plaatse zijn om storingen en reparaties te verhelpen.

Klein constructiewerk
Onder klein constructiewerk verstaat Geurts Machine Service het richten van een graafbak of het vervangen van een bakmes maar ook diverse aanpassingen aan asfaltafwerkmachines om rood en zwart asfalt in 1 keer aan te brengen of zuigpijpen voor een vacuĆ¼minstallatie langs de giek van een graafmachine.

Project uitgelicht: Opbouw airco DV 90
In opdracht van de Wirtgen Groep,opbouw van aircosysteem in Wals DV 90

lees verder

Projecten
Geurts Machine Service heeft al verscheidene projecten met succes afgerond,of het nu gaat om een compleet nieuw te ontwerpen machine zoals de herstraatmachine die bepaalde stenen in een verband legt dmv een robot en deze vervolgens te bouwen of het verbouwen van een Wirtgen frees W1000 tot bermenfrees
Door onze jarenlange ervaring,goed geschoolde en bekwame monteurs aarzelen wij niet om elk project hoe complex ook,aan te pakken en tot een goed einde te brengen.

lees verder