De organisatie

Geurts Machine Service is hét adres in Noord-Holland voor reparatie, revisie en onderhoud voor al uw wegenbouw machines. Geurts Machine Service is een jong en dynamisch bedrijf. Sinds onze oprichting in 2001 zijn wij dagelijks actief in het onderhoud en reparatie van allerlei grond &
wegenbouwmachines en voertuig gerelateerde hydraulische systemen.
Naast deze activiteiten leveren wij hydrauliekservice, persen hydraulische slangen en passen machines en voertuigen aan volgens de wensen van onze klanten.

Grondverzet
Problemen met een van uw machines? Binnen ons team zijn verschillende mensen werkzaam die wij inzetten voor onderhoud en reparatie van uw machinepark. Onderhoud kan plaatsvinden op locatie of bij in onze werkplaats. Met onze goed uitgeruste service bus hebben wij materiaal en gereedschap bij de hand om snel en vakkundig allerhande problemen op te lossen.

Wegenbouw
Door jarenlange ervaring en de goede samenwerking met importeurs van wegenbouwmachines is Geurts Machine Service een specialist in reparatie, onderhoud, en revisie van walsen, asfalt afwerkmachines en asfaltfrezen zowel in de werkplaats als op locatie.
Wij repareren merken zoals Hamm, Vogele, Dynapac & Wirtgen maar ook alle andere merken en wij gebruiken originele onderdelen.

Klein materieel
Geurts Machine Service heeft allerlei soorten klein materieel in onderhoud zoals trilplaten, stampers, & motorslijpers.
Ook voor eventuele reparaties aan generators en waterpompen bent u bij Geurts Machine Service aan het juiste adres. In onze magazijn liggen vele onderdelen op voorraad waardoor de reparatie van trilplaten, stampers & motorslijpers snel uitgevoerd kan worden. Indien nodig kunnen wij met onze volledig uitgeruste bedrijfswagens snel te plaatse zijn om storingen en reparaties te verhelpen.

Klein constructiewerk
Onder klein constructiewerk verstaat Geurts Machine Service het richten van een graafbak of het vervangen van een bakmes maar ook diverse aanpassingen aan asfaltafwerkmachines om rood en zwart asfalt in 1 keer aan te brengen of zuigpijpen voor een vacuüminstallatie langs de giek van een graafmachine.

Project uitgelicht: Revisie afwerkbalk Vögele AB600 TV
In opdracht van Wirtgen,de importeur van Vögele asfaltmachines wordt de afwerkbalk AB 600TV die achter een Vögele 1800/2 gemonteerd is weer voorzien van nieuwe slijtdelen en verwarmings elementen.
Tevens worden alle sensors en glijblokken preventief vervangen en wordt het hele electrische systeem doorgemeten,visueel gecontroleerd en waar nodig gerepareerd.
De afwerkbalk wordt op zijn basisafstelling teruggezet en gespoten zodat hij na montage aan de machine weer storingsvrij heel wat tonnen asfalt kan verwerken.

lees verder

Projecten
Geurts Machine Service heeft al verscheidene projecten met succes afgerond,of het nu gaat om een compleet nieuw te ontwerpen machine zoals de herstraatmachine die bepaalde stenen in een verband legt dmv een robot en deze vervolgens te bouwen of het verbouwen van een Wirtgen frees W1000 tot bermenfrees
Door onze jarenlange ervaring,goed geschoolde en bekwame monteurs aarzelen wij niet om elk project hoe complex ook,aan te pakken en tot een goed einde te brengen.

lees verder